Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /home/u7443576/e-vize.com/index.php on line 1
Danimarka Vize işlemleri Danimarka Schengen Vize işlemleri | e-vize
Vize Alımı

Danimarka Vizesi

Danimarka: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise, altı ay içinde üç ayı aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

 Danimarka’ya seyahat edecek yolcularımız için Seyahat Sağlık Sigortası zorunludur. 0212 243 74 64 numaralı telefondan seyahat sigortaları ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Danimarka Konsolosluğu vize talep edilen süreden 15 gün daha uzun bir poliçe talep etmektedir. 0212 243 74 64’ten sigorta hakkında bilgi alabilirsiniz.

Danimarka Schengen Vize grubuna üye bir ülkedir.

Danimarka Schengen Vizesi için gerekli evraklar

İşveren olarak Danimarka vize başvurusu

• Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
• Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
• Vergi Levhasının Fotokopisi
• İmza Sirküleri Fotokopisi
• Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
• Hesap Cüzdan Fotokopisi
• Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
• Kredi Kartları Fotokopisi
• Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
• Ticari Seyahatleriniz İçin Danimarka daki Firmadan Davetiye
• 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Bordrolu Çalışan olarak Danimarka vize başvurusu

• Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
• Şirketin imza sirküleri
• Vergi levhasının fotokopisi
• Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
• 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
• Son üç aylık bordro fotokopisi
• Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Kredi kartları fotokopisi
• Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
• Ticari Seyahatleriniz İçin Danimarka daki Firmadan Davetiye
( Danimarka dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Danimarka konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
 • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

 

Ev Hanımı olarak Danimarka vize başvurusu  

• Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Hesap cüzdan fotokopisi
• Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

• Eşinin geçerli yada eski Danimarka vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Danimarka vize başvurusu

• Danimarka Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
• Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
• 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Danimarka ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
• Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• •Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

• Anne veya Babanın geçerli yada eski Danimarka vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Danimarka vize başvurusu

• Danimarka Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
• Emekli cüzdanı fotokopisi
• Sağlık karnesi fotokopisi
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Banka cüzdan fotokopisi
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
•  Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

 

 

Unutmayın Danimarka Vizesi Konusunda her türlü Danışmanlık hizmetini acentemizden alabilirsiniz.

Leave A Comment