Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /home/u7443576/e-vize.com/index.php on line 1
Lüksemburg Vizesi işlemleri | e-vize
Vize Alımı

Lüksemburg Vizesi

Lüksemburg: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise, altı ay içinde üç ayı aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

 Lüxemburg’ a seyahatiniz ile ilgili seyahat sağlık sigortası zorunludur. 0212 243 74 64 numaralı telefondan Seyahat sigortaları hakkında bilgi alabilirsiniz.

 İşveren olarak Lüksemburg vize başvurusu

• Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Lüksemburg konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
• Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
• Vergi Levhasının Fotokopisi
• İmza Sirküleri Fotokopisi
• Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
• Hesap Cüzdan Fotokopisi
• Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
• Kredi Kartları Fotokopisi
• Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
• Ticari Seyahatleriniz İçin Lüksemburg daki Firmadan Davetiye
( Lüksemburg dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Lüksemburg konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.) • 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası  ( Size Bu konuda yardımcı olacağız.)

Bordrolu Çalışan olarak Lüksemburg vize başvurusu

• Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Lüksemburg konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
• Şirketin imza sirküleri
• Vergi levhasının fotokopisi
• Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
• 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
• Son üç aylık bordro fotokopisi
• Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Kredi kartları fotokopisi
• Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
• Ticari Seyahatleriniz İçin Lüksemburg daki Firmadan Davetiye
( Lüksemburg dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Lüksemburg konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Size Bu konuda yardımcı olacağız.)

Ev Hanımı olarak Lüksemburg vize başvurusu

• Lüksemburg konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Hesap cüzdan fotokopisi
• Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası  ( Size Bu konuda yardımcı olacağız.)

• Eşinin geçerli yada eski Lüksemburg vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Lüksemburg vize başvurusu

• Lüksemburg Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
• Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
• 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Lüksemburg ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
• Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası  ( Size Bu konuda yardımcı olacağız.)

• Anne veya Babanın geçerli yada eski Lüksemburg vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Lüksemburg vize başvurusu

• Belçika Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
• Emekli cüzdanı fotokopisi
• Sağlık karnesi fotokopisi
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Banka cüzdan fotokopisi
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro  Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Size Bu konuda yardımcı olacağız.)

 

Leave A Comment