Vize Alımı

Hollanda Vizesi

Hollanda: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Diplomatik, Hizmet ve Hususi  Pasaport hamilleri ise altı ay içinde üç ayı aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

 Hollanda Schengen Vize sistemi üyesi bir Avrupa Birliği ülkesidir.

Bu ülkeye seyahat edecek yolcularımız için Seyahat Sağlık Sigortası Zorunludur. 0212 243 74 64 numaralı telefondan seyahat sigortaları ile ilgili bilgi alabilirsiniz. 

 İşveren olarak Hollanda vize başvurusu

• Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
• Hesap cüzdan fotokopisi
• Gayri menkul tapu fotokopisi
• Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
• İmza sirküleri

Bordrolu Çalışan olarak Hollanda vize başvurusu

• İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
• Şirketin imza sirküleri
• Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
• Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
• 4 aylık sigorta bildirgesi
• Son üç aylık bordro
• Hesap cüzdan fotokopisi
• Gayri menkul tapu fotokopisi
• Kredi kartları fotokopisi

Ev Hanımı olarak Hollanda vize başvurusu

• Konsolosluğa hitaben dilekçe
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Hesap cüzdan fotokopisi eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

Öğrenci olarak Hollanda vize başvurusu

• Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
• 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname
• Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

Emekli olarak Hollanda vize başvurusu

• Konsolosluğa hitaben dilekçe
• Emekli cüzdanı fotokopisi
• Sağlık karnesi fotokopisi
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Banka cüzdan fotokopisi

Kapalı Gruplar İçin (Turu Düzenleyen Firmadan)

• Şirketin antetli kağıdına konsolosluğu hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
• Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
• Vergi Levhası fotokopisi
• Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
• İmza Sirküleri (yeni tarihli ve fotokopi olabilir)
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

Ayrıca..

• 2 Resim
• En az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)

Zorunlu Seyahat Sağlık sigortası (0212 243 74 64 ten bilgi alabilirsiniz.

 

Comments
One Response to “Hollanda Vizesi”
  1. bedi geyik diyor ki:

    ben bedi geyik, doğum tarihim 15. 08. 1944. 3 aydan beri vize için mektup gönderdim (içerisinde vize kağıdı var) hiçbir cevap alamadım. ben 40 yılımı hollandada çalışarak geçirdim. hollandadan emekli oldum. benim 6 tane çocuğum var. çocuklarımı görmek istiyorum. benim vizem yok. sizden haber bekliyorum. saygılarımla bedi geyik

Leave A Comment